MEDIA 

Bij Sport-Company verstaan we onder media de volgende activiteiten...

Presentaties 

Sport-Company is in staat unieke presentaties te geven. Presentaties worden altijd gegeven met een humoristische inslag, enthousiasme en plezier. Deze presentaties worden gegeven door Maurice Graef, maar Sport-Company is ook in staat andere aansprekende sprekers uit de topsport voor u te arrangeren. In ons netwerk zitten bijvoorbeeld Arnold Vanderlyde, Gert Jakobs, René van der Gijp, Maartje Paumen, Joeri Verlinden, Sef Vergoossen en nog vele anderen.

Moderator 

Op zoek naar een moderator, spreekstalmeester, dagvoorzitter voor uw evenement? Ook daarvoor bent u bij Sport-Company op het juiste adres. Maurice Graef vertegenwoordigt elk evenement op de typische Sport-Company manier. Met humor, enthousiasme en plezier.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@sport-company.nl of via 077 707 41 10

Sportpresentatie door Maurice Graef en Gert Jakobs 

Met schitterende nostalgische beelden en sportquiz.

 

U wordt verrast door mooie beelden en achtergrondverhalen uit 100 jaar sporthistorie. Legendarische sportbeelden en sporthelden komen tot leven op grootbeeldscherm zoals: Johan Cruijff, Louis van Gaal, Marco van Basten, Tom Dumoulin, Max Verstappen, Arjen Robben, Epke Zonderland, Marianne Vos, Sven Kramer en vele anderen. Ook blikken ze terug op vele hoogtepunten van de WK’s en EK’s voetbal en de Olympische Spelen. Maar ze blikken ook vooruit op alle grote sportgebeurtenissen zoals de Tour de France, Giro d’Italia, de Formule I en de Champions League.

Maurice Graef was in de jaren ’90 één van de beste spitsen in de eredivisie, met als hoogtepunt de 2de plaats met Roda JC na Champions League winnaar Ajax in het seizoen 1995-1996. Maurice stond bekend als een echte sfeermaker die met zijn aanstekelijke humor een veelgevraagde gast was hij radio en tv-programma’s. Na een voetballeven vol doelpunten scoort Maurice Graef nu op een breder gebied zoals met zijn kerngezond om jongeren te bewegen richting een gezondere levensstijl.

 

Gert Jakobs laat in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie. Daarnaast vertelt hij over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Hoe kom je sterker terug na een moeilijke periode?

 

"Maurice Graef was als sportquizpresentator een openbaring. Met humor en veel persoonlijke anekdotes verteld hij mooie verhalen bij de schitterende beelden. Zijn interactie werd zeer gewaardeerd." Rob Haane en Roel Geurts van Rabobank Westelijke Mijnstreek.

 

"Vol passie en enthousiasme vertelde Gert over zijn tijd als Meesterknecht. De beste anekdotes kwamen voorbij en dat zorgde voor hilarische momenten. Het was de ideale invulling voor deze klantendag." Erik Westerlaken, Merida Benelux.

 

Boeken via info@teeuwengroep.nl